Openings wedstrijd ACCO

29-03-2024


We kijken allemaal al maanden reikhalzend uit naar het voorjaar en leggen inmiddels de lat al niet meer al te hoog: "als het maar droog is!!"  Nou, dat was het dus niet! Daarbij waaide het ook nog flink, zodat de eigenwijze golfster die haar paraplu desondanks dacht op te kunnen zetten, meermaals in de problemen kwam met een bijna omgewaaide kar en een omgeslagen paraplu ... Gelukkig was het wel heel gezellig met het echtpaar Bep en Johan Brouwer; voor ons twee nieuwe gezichten. 
 
Natuurlijk bleven wij stug ons best doen om de bal op koers te houden en hem in zo min mogelijk slagen in de hole te krijgen. Zo simpel is het spelletje eigenlijk! Met een handicap van 15 slagen kwamen we een heel eind en uiteindelijk hadden we 33 Stableford Punten bij elkaar gesprokkeld. Dat leek ons niet bovenmatig. Maar bij binnenkomst bleek iederéén veel moeite te hebben gehad met de zware omstandigheden en waren de scores navenant. Ons puntentotaal was zo slecht nog niet!
 
Er waren verschillende Lustrum-prijzen in 2 categorieën en het was bijna niet bij te houden, zoveel prijzen werden er uitgereikt! Golfballen, mooie handdoekjes, prachtig glaswerk, trendy wijnkoelers en alles met het Lustrum-logo! Uiteindelijk bleek onze score goed genoeg voor de 1e prijs in de categorie tot hcp 20 en daar waren we natuurlijk super blij mee!
 
De overige prijswinnaars waren Mariëlle en Jeroen (hcp 8) met 31 punten en Yvonne en Leendert (hcp 11) met 29 punten. In categorie II zijn als eerste geëindigd Peter en Ben (hcp 20) met 29 punten, Yvonne en Henk-Jan (hcp 21) met 28 punten, Lieke en Hugo (hcp 23) met 24 punten. 
 
De wedstrijdleiding willen wij hartelijk bedanken voor de organisatie van deze eerste Lustrum-getinte wedstrijd en veel succes wensen met de organisatie van alle wedstrijden die dit Lustrum seizoen nog op de rol staan. Wij hebben er zin in!
 
Hartelijke golfgroet,
Ed & Patricia

Klik hier voor alle andere foto's
Openings wedstrijd ACCO

« Terug